6 στάδια επισκευής για ένα ολοκληρωμένο service ρολογιού

Cartier Service – Ολοκληρωμένο Service σε ρολόι Cartier χρυσό 18Κ

ΒΗΜΑ 1: ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Ο ωρολογοποιός μας προσφέρει προσωπικές συμβουλές επί τόπου. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο κάτοχος του ρολογιού ενημερώνεται αμέσως πόσο καιρό θα πάρει η επισκευή του και τι θα κοστίσει. Παραλαμβάνεται πάντα με δελτίο ποσοτικής παραλαβής.

Cartier Service
Cartier Service

ΒΗΜΑ 2 : ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αφαιρείται ο μηχανισμός από την κάσα του ρολογιού. Δίνεται κάσα και bracelet στο τμήμα γυαλίσματος. Ύστερα αφαιρεί το καντράν, τους δείκτες και τον δίσκο ημερομηνίας εάν υπάρχει, και τοποθετείται ο μηχανισμός στο πλυντήριο υπερήχων. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πλύση, κατόπιν αποσυναρμολογεί και ταυτόχρονα ελέγχει ένα – ένα τα εξαρτήματα για τυχόν φθορές. Εφόσον διαπιστωθεί φθορά σε κάποιο εξάρτημα, αυτό θα αντικατασταθεί με γνήσιο εξάρτημα. Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεγάλους Οίκους Ωρολογίων του εξωτερικού που μας προμηθεύουν γνήσια ανταλλακτικά. Εν συνεχεία ο μηχανισμός αποσυναρμολογημένος, πλένεται για δεύτερη φορά στο πλυντήριο υπερήχων. Αφού ολοκληρωθεί και αυτή η πλύση, αρχίζει η συναρμολόγηση και ταυτόχρονα η λίπανση του μηχανισμού.

Cartier Service

ΒΗΜΑ 3 : ΡΥΘΜΙΣΗ

Αφού το ρολόι συναρμολογηθεί πλήρως, όλες οι λειτουργίες του δοκιμάζονται διεξοδικά. Η συνεχής τέλεια ακρίβεια της κίνησης του ρολογιού ελέγχεται σε ηλεκτρονική μηχανή χρονισμού. Χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα για να ελεγχθεί εάν ο μηχανισμός του ρολογιού λειτουργεί με ακρίβεια.

Cartier Service

ΒΗΜΑ 4 : ΓΥΑΛΙΣΜΑ

Η κάσα του ρολογιού καθώς και το bracelet του, γυαλίζονται από έμπειρο στιλβωτή μέχρι να φαίνεται τόσο καλά όσο ένα καινούργιο και αντικαθίστανται οι φλάντζες που λειτουργούν για τη στεγανότητα του ρολογιού.

Cartier Service

ΒΗΜΑ 5 : ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφού έχει στιλβωθεί η κάσα και έχουν αλλαχθεί οι φλάντζες, o ωρολογοποιός μας ελέγχει το ρολόι σε μηχανή στεγανοποίησης με αποσταγμένο νερό για να εξακριβώσει εάν εισέρχεται αυτό, στο εσωτερικό της κάσας από κάποιο σημείο. Αφού διαπιστωθεί η στεγανότητα, τοποθετεί το μηχανισμό μέσα στη κάσα και ελέγχει ξανά την ακρίβεια της κίνησης του μηχανισμού. Αφού ολοκληρώσει και αυτή τη διαδικασία, τοποθετεί το ρολόι σε μηχάνημα στεγανοποίησης, συμπίεσης και αποσυμπίεσης και ελέγχει για ακόμα μία φορά την στεγανότητα.

Cartier Service

ΒΗΜΑ 6: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ

Μόνο και εφόσον το ρολόι είναι σε άριστη κατάσταση, επικοινωνούμε με τον κάτοχο, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτού μηνύματος. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να γνωρίζει ακριβώς όλα τα βήματα της επισκευής του ρολογιού του, μπορεί να τα ελέγξει μέσα από την ενότητα “ Στάδια Επισκευής” και ασφαλώς ο ωρολογοποιός μας είναι πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Cartier Service - Watcheck

Για το Ολοκληρωμένο Service παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών.

Cartier Service