Το Royal Oak θεωρείται από το πιο αναγνωρίσιμα ρολόγια παγκοσμίως, που κατασκευάζει σήμερα η Audemars Piguet. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τo 1972. Το ρολόι ήταν εμπνευσμένο από παραδοσιακά σκάφανδρα κατάδυσης και ως εκ τούτου εμφανίζει εκτεθειμένες κεφαλές βιδών καθώς και ένα μοναδικό οκταγωνικό σχήμα στεφάνης. 

Ο ωρολογοποιός μας, σας υποδέχεται στον χώρο μας, όπου συζητά μαζί σας, για το πρόβλημα που παρουσιάζει το ρολόι.Αφού σας ακούσει προσεχτικά παραλαμβάνει το ρολόι για έλεγχο, στον αποστειρωμένο χώρο του εργαστηρίου. Εφόσον έχει ελέγξει το ρολόι και έχει λάβει υπόψιν του, τις παρατηρήσεις του κατόχου, προβαίνει στην κοστολόγηση της επισκευής.Πάντοτε παραλαμβάνουμε το ρολόι με Δελτίο Ποσοτικής Παραλαβής, που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του κατόχου καθώς και όλα τα στοιχεία του ρολογιού συμπεριλαμβανομένου και κάποιων παρατηρήσεων του ωρολογοποιού μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα ρολόγια ανεξαρτήτως εάν είναι μηχανικά, αυτόματα ή quartz πλένονται στο πλυντήριο υπερήχων. Για τα ρολόγια χαλαζία (quartz) το κύκλωμα δεν πλένεται, μόνο καθαρίζεται.
Το κύκλωμα ελέγχεται σε ειδικό μηχάνημα για να εξακριβωθεί εάν λειτουργεί σωστά ή όχι.

Κάσα και Bracelet δίνονται στο τμήμα γυαλίσματος για την απαραίτητη εξωτερική φροντίδα του ρολογιού.   

               

Αφότου ο μηχανισμός πλήρως αποσυναρμολογημένος πλυθεί στο πλυντήριο υπερήχων, ο ωρολογοποιός μας, ξεκινά την συναρμολόγηση και τη λίπανση του μηχανισμού ταυτόχρονα.

.         

 

.         

Όταν ο στιλβωτής μας,ολοκληρώσει την εργασία του (γυάλισμα κάσας και bracelet), τα παραδίδει στον ωρολογοποιό μας για να τοποθετήσει το μηχανισμό στην θήκη (κάσα) και να ξεκινήσει την διαδικασία στεγανοποίησης, αφού πρώτα αντικαταστήσει τις φλάντζες του ρολογιού.

Εφόσον το ρολόι περάσει επιτυχώς το τεστ στεγανοποίησης, και έχει ελεγχθεί διεξοδικά για την σωστή λειτουργία του από τον ωρολογοποιό μας, μόνο και μόνο τότε ενημερώνουμε τον κάτοχο για την παραλαβή του.

Για την ολοκληρωμένη επισκευή του ρολογιού παρέχουμε 2 χρόνια γραπτή εγγύηση .

.