Τα ρολόγια είναι τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών και των αντρών. Ένα φινετσάτο και ακριβό ρολόι στολίζει το χέρι μας και μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα όταν το φοράμε. Αναμφισβήτητα ένα καλό ρολόι συμπληρώνει την εμφάνισή μας και μας δίνει στυλ!

Πήρες λοιπόν την απόφαση να αγοράσεις ένα ακριβό ρολόι Rolex αλλά φοβάσαι να μην εξαπατηθείς και αγοράσεις απομίμηση;  Η Watcheck είναι εδώ για να σε βοηθήσει πως να αναγνωρίζεις ένα αυθεντικό ρολόι Rolex!

  1. Το βάρος. Ένα ακριβό ρολόι όπως το Rolex φτιάχνεται από ακριβά και καλής ποιότητας υλικά τα οποία αυξάνουν το βάρος του. Ένα αυθεντικό ρολόι Rolex όταν το βάζεις επάνω στο χέρι σου θα πρέπει να καταλαβαίνεις το βάρος του, διότι εάν είναι πολύ ελαφρύ πρόκειται για απομίμηση.
  2.  Δε χαράσσεται. Το τζαμάκι στο μπροστινό μέρος του ρολογιού είναι φτιαγμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, το οποίο δεν χαράσσεται παρά μόνο κάτω από ορισμένες συνθήκες.
  3. Το σήμα της Rolex. Επάνω στο κρύσταλλο του αυθεντικού Rolex χαράσσεται με λέιζερ το σήμα της Rolex δηλαδή η κορώνα στο no.6 του καντράν του ρολογιού το οποίο δεν είναι ορατό με το ανθρώπινο μάτι αλλά μπορείς να το δεις μόνο με ειδικό φακό. Αν λοιπόν το σήμα είναι ορατό τότε το ρολόι δεν είναι αυθεντικό.
  4. Εγγύηση γνησιότητας. Τα αυθεντικά ρολόγια Rolex συνοδεύονται πάντα με την εγγύηση γνησιότητάς του. Ακόμα και από κατάστημα να αγοράσετε ένα ρολόι Rolex, αν δεν έχει εγγύηση γνησιότητας δεν είναι αυθεντικό.
  5. Made in China. Προφανώς ένα αυθεντικό ρολόι Rolex δεν θα είναι φτιαγμένο στην Κίνα άρα με βεβαιότητα δεν είναι αυθεντικό!
  6. Made in Swiss. Η Rolex κατασκευάζει μηχανές Rolex και δεν χρησιμοποιεί μηχανές από άλλα εργοστάσια. Άρα τα αυθεντικά ρολόγια Rolex είναι μόνο φτιαγμένα στην Ελβετία και γράφουν την ένδειξη Made in Swiss.

Η Watcheck βρίσκεται στην διάθεση να σας βοηθήσει για οτιδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, ακόμη και για την εξακρίβωση της αυθεντικότητας ενός ρολογιού πριν την αγορά του.