Εάν θέλουμε το ακριβό μας ρολόι να κρατήσει πολλά χρόνια θα πρέπει να το συντηρούμε σωστά. Η καλή στεγανοποίηση είναι πολύ σημαντική για ένα ακριβό ρολόι διότι αποφεύγεται το ενδεχόμενο της οξείδωσης.  Το καλοκαίρι πάμε για μπάνιο στη θάλασσα και βρέχουμε συνεχώς τα χέρια μας με αποτέλεσμα το ρολόι που φοράμε να πάρει υγρασία. Η υγρασία αυτή εισέρχεται στο εσωτερικό του ρολογιού και δημιουργεί οξείδωση (verdigris), την γνωστή σκουριά. Η Watcheck παρέχει ολοκληρωμένη επισκευή σε οξειδωμένο ρολόι και γραπτή εγγύηση 2 ετών.

8 βήματα για μια ολοκληρωμένη επισκευή σε οξειδωμένο ρολόι Rolex Date του 2000

Βήμα 1

Δελτίο ποσοτικής παραλαβής

Ο ωρολογοποιός μας, παραλαμβάνει το ρολόι όπου κάνει άμεσα τον δωρεάν έλεγχο. Ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος της επισκευής καθώς και για την ημερομηνία παράδοσης. Εν συνεχεία το ρολόι παραλαμβάνεται με δελτίο ποσοτικής παραλαβής όπου αναγράφονται όλα τα στοιχεία του ρολογιού και του πελάτη

Βήμα 2

Αφαίρεση και αποσυναρμολόγηση

Στη συνέχεια αφαιρείται ο μηχανισμός από την κάσα (θήκη) και αφαιρείται  το καντράν (πλάκα) και οι δείκτες. Αποσυναρμολογείται ο μηχανισμός και γίνεται πλήρης έλεγχος εξαρτημάτων.

Βήμα 3

Παραγγελία εξαρτημάτων

Παραγγέλνονται τα εξαρτήματα για την αντικατάσταση των οξειδωμένων εξαρτημάτων και των φλαντζών που αφορούν την στεγανότητα του ρολογιού.

Βήμα 4

Στίλβωση Κάσας – bracelet (γυάλισμα)

Η κάσα (θήκη) και το bracelet δίνονται στο τμήμα στίλβωσης (γυαλίσματος).

Βήμα 5

Συναρμολόγηση

Γίνεται καθαρισμός του μηχανισμού και παράλληλα λίπανση. Τοποθετείται ο μηχανισμός στην ηλεκτρονική μηχανή χρονισμού για ρύθμιση.

Βήμα 6

Ηλεκτρονική μηχανή χρονισμού και test στεγανότητας

Τοποθέτηση καντράν (πλάκας) και δεικτών. Επίσης τοποθέτηση του μηχανισμού στη κάσα (θήκη). Τοποθέτηση στην ηλεκτρονική μηχανή χρονισμού για το τελικό στάδιο ρύθμισης. Test στεγανότητας στο μηχάνημα στεγανοποίησης. Τοποθέτηση Bracelet. Τοποθέτηση του ρολογιού στο μηχάνημα κουρδίσματος (μύλος) και έλεγχος για την καλή λειτουργία του αυτόματου σε όλες τις θέσεις.

Βήμα 7

Παράδοση του ρολογιού στον πελάτη.

O ωρολογοποιός μας είναι πάντα πρόθυμος να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Βήμα 8

Εγγύηση 2 ετών

Για το Ολοκληρωμένο Service παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών.

Οτιδήποτε λιγότερο… αυτό δεν είναι το Watcheck!